Hae verkkokaupasta
EGO Power+ akkutyökalut » Pro X pensasleikkuri

Pro X pensasleikkuri

Pro X-sarjamme kaksoiskahvallinen siimaleikkuri/ruohoraivuri antaa sinulle joustavuutta, jota tarvitset työtehtävien suorittamiseen laadukkaasti. Käyttövalmiin 2 kW:n moottorin avulla selviydyt vaikeammastakin maastosta. Siimaleikkurin leikkuuleveys on 38 cm, kolmilapaisen terän leikkuuleveys 30 cm.

Tekniset tiedot

Pro X pensasleikkuri

Kysy tarjous tuotteesta

Pro X pensasleikkuri

Yhteystiedot

Määrä
Pyydä tuotteesta tarjous, täytä tiedot ja lähetä pyyntö.
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelin
Paikkakunta *
Määrä
Lisätiedot
Tekniset tiedot

EGO BCX3800 on vankka vastaus karkeaan maaperään ja se on täysin tasapainotettu mukavaa käyttöä ajatellen. Kevyt mutta vahva hiilikuituinen vetoakseli ei taivu eikä menetä muotoaan ajan mittaan, joten tärinätaso pysyy mahdollisimman alhaisena.

 

Työkalu on monipuolinen. Sitä voidaan käyttää mukana tulevan siimaleikkuripään tai ruohoraivuripään sekä RTX2300 Rotocut -laitteen kanssa, joka nostaa kykysi uudelle tasolle. Kun siimaleikkuripää on kiinnitetty, siima on manuaalisesti kierrettävässä napautuspäässä. Laite toimitetaan 2,4 mm paksulla siimalla. Se voi kuitenkin toimia myös jopa 3 mm:n paksuisella siimalla, jos hankalat alueet sitä vaativat.

 

Kolmipuolisen terästerän (ABB1203) leikkuuleveys on 30 cm, joten pääset myös lähemmäs vaikeapääsyisiä paikkoja, jotka säännöllisesti aiheuttavat ongelmia. Työkalussa on säädettävän nopeuden liipaisin, jota voit säätää, jotta työskentely on taatusti tehokasta ja turvallista.

 

Kun vaihdat siimaleikkuripään ja kolmilapaisen terän (tai Rotocutin) välillä, muista lukea käyttöohje, jonka voit ladata alta tai joka sisältyy pakkaukseen. Ohjeiden noudattaminen on tärkeää turvallisen ja oikean asennuksen kannalta.

 

Pakkauksessa on myös lonkkapehmuste (AGP1500), joka estää loukkaantumisen tai vaatteiden tarpeettoman kulumisen käytön aikana. Työkalu on yhteensopiva Ego Power+ -sarjan repun ja Pro-X-valjaiden kanssa – molemmat lisävarusteet auttavat vähentämään työkalun painoa, kun nostat akun selkääsi.

Näytä lisää ›

Akkuteknologia

 

  • Ulkoa asennettu akku
  • Innovatiivinen kaaren muotoilu
  • Virranhallintajärjestelmä
  • Ainutlaatuinen "Keep Cool"™ -tekniikka
Mainostoimisto Semio
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?