Hae verkkokaupasta
EGO Power+ akkutyökalut » 107cm Z6 päältäajettava ruohonleikkuri

107cm Z6 päältäajettava ruohonleikkuri

EGOn paikallaan kääntyvä ajoleikkuri Z6 on maailman ensimmäinen alustan kanssa yhteensopiva ZTR, joka toimii millä tahansa EGO 56V ARC -litiumakkujen yhdistelmällä. Tähän sarjaan sisältyy alan nopein moniporttilaturi, joka voi ladata jopa kuusi akkua samanaikaisesti.

Alan nopein laturi lataa neljä 10 Ah:n akkua täyteen vain kahdessa tunnissa, mikä on neljä kertaa nopeammin kuin minkään kilpailijan laturi, kun taas neljä itsenäistä harjatonta moottoria tuottavat bensiinin tehon ja suorituskyvyn työn tekemiseen.

Tekniset tiedot

107cm Z6 päältäajettava ruohonleikkuri

Kysy tarjous tuotteesta

107cm Z6 päältäajettava ruohonleikkuri

Yhteystiedot

Määrä
Pyydä tuotteesta tarjous, täytä tiedot ja lähetä pyyntö.
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelin
Paikkakunta *
Määrä
Lisätiedot
Tekniset tiedot

Z6 tuottaa 22 hevosvoiman bensiinimoottoria vastaavan tehon ilman päästöjä, ja se käsittelee jopa 1,01 hehtaarin alan yhdellä latauksella kuudella 12 Ah:n akulla. Voit sovittaa akkuyhdistelmän juuri nurmikkosi koon ja leikkuutapasi mukaan – toisin kuin mikään muu markkinoilla oleva akkukäyttöinen ZTR.

 

Alan nopein laturi lataa neljä 10 Ah:n akkua täyteen vain kahdessa tunnissa, mikä on neljä kertaa nopeammin kuin minkään kilpailijan laturi, kun taas neljä itsenäistä harjatonta moottoria tuottavat bensiinin tehon ja suorituskyvyn työn tekemiseen. Se saavuttaa 13 km:n huippunopeuden ja käsittelee jopa 1,2 hehtaarin alan yhdellä latauksella kuudella 10 Ah:n akulla.

 

LCD-näyttö on intuitiivinen, ja sen avulla voit säätää ruohonleikkurin nopeutta, tilaa ja leikkuunopeutta ja näet tarkalleen, kuinka paljon latausta on jäljellä.

 

Valitse kolmen ajotilan välillä. Standard-tila, jota voit käyttää jokapäiväisiin tehtäviin, Control, joka suojaa nurmikkoasi ja sopii erinomaisesti uusille paikallaan kääntyvien leikkureiden käyttäjille, tai Sport, joka soveltuu hyvin tarkkuusleikkauksiin jyrkissä käänteissä. Siinä on myös Bluetooth-liitettävyys, joten voit aktivoida kauko-ohjauksen puhelimestasi, hallita leikkuukokemustasi täysin, valvoa akkua ja ladata laiteohjelmistopäivityksiä saadaksesi uusimmat ominaisuudet.

 

Leikkuukorkeusasetuksia on 10 kappaletta, jotka vaihtelevat 2,5 ja 10 cm:n välillä. Ne ovat helposti säädettävissä yhdellä kädellä ergonomisten kahvojen avulla. Voit valita leikkuun aikana silppuamisen, keräyksen säiliöön tai sivupuhalluksen, joten voit valita täydellisen leikkuun ja sen lisäksi myös tehdä leikkuujätteille, mitä haluat. (Silppuamistulppa ja ruohonkeruusarja myydään erikseen.)

 

Ominaisuudet eivät lopu tähän – 32 suuritehoista LED-valoa valaisevat tietäsi, kun olosuhteet muuttuvat hieman haastavammiksi. Voit huolehtia nestetasapainostasi työn aikana hyödyllisen juomatelineen ansiosta, joka on suunniteltu suurille juomalaseille. Säilytyslokerossa on paikka matkapuhelimellesi – jonka voit myös ladata ajon aikana kätevän USB-portin kautta.

Näytä lisää ›
  • Päästötön vaihtoehto
  • LCD näyttö
  • 10 leikkuukorkeusasetusta
  • Alan nopein laturi (4 10 AH akkua täyteen 2 tunnissa)
  • 3. ajotilaa
  • Valaistus: 32 suuritehoista LED-valoa
Mainostoimisto Semio
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?