Hae verkkokaupasta

Yritys

Historia

 

Hautala Service Oy perustettiin 36 vuotta sitten alun perin huoltotoimintaan.

Kotimaisen perheyhtiön toiminta on laajentunut viimeisen 25 vuoden aikana voimakkaasti lähinnä ammattikäyttöön tarkoitettujen suurteholeikkureitten ja viherkoneitten maahantuontiin. Maahantuotuja tuotemerkkejä ovat tällä hetkellä:

Grasshopper suurteholeikkurit, Mean Green täyssähköleikkurit, Etesia keräävät ajoleikkurit, EGO Power(+) akkutyökalut, AS-Motor rinne-ja erikoisleikkurit, Billy Goat imurit, puhaltimet ja erikoiskoneet, Hoaf Infrared biologiset rikkaruohon torjuntalaitteet, Pellenc akkutyökalut ammattilaisille, Rotomec ja BellonMit lisälaitteet, Tielbürger harjalaitteet sekä Magna-Matic teroittimet ja tasapainottimet.

 

Olemme jälleenmyyjänä alueellamme lukuisille laatutuotteille kuten Eco Weedkiller rikkaruohon torjunta-laitteet, Shell-tuotteet, X1R sekä 11D kemikaalit. Toimimme lisäksi Suomessa virallisena jälleenmyyjänä Eco Weedkiller rikkaruohon torjuntalaitteille.

 

Viherammattilaiset voivat keskittää monet hankintansa Hautala Servicelle.

 

Pitkä kokemus koneitten huoltotoiminnasta näkyy monin tavoin yhtiön toiminnassa. Omien maahantuotujen merkkien varaosien toimitusvarmuus on huippuluokkaa. Viikkojen tai kuukausien toimitusajoista ei ole puhettakaan vaan yleensä tilaukset ovat asiakkaalla muutamassa tunnissa tai päivässä parissa. Toimitusten nopeuteen vaikuttaa myös ympäri Suomen sijaitsevat valtuutetut huoltopisteet jotka varastoivat yleisimpiä varaosia. Katso video huoltotoiminnasta: Esittelyvideo

 

Yksi konemyyntimme peruspilareista on että asiakkaat voivat kokeilla koneita ja laitteita ensin ennen ostopäätöstä! Myyntihenkilömme kiertävät Suomea jatkuvasti koneet mukana. Tämä helpottaa kaupan tekoa monella tapaa. Tällöin voidaan varmistua että laite soveltuu asiakkaan käyttöön mahdollisimman hyvin. Pelkästään esitteen tietojen perusteella kauppaa ei tarvitse käydä!

 

 

Talous, sertifikaatit ja laatuasiat

 

Yhtiön luottoluokitus on vuodesta 2005 ollut vähintään AA. Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Sertifikaatti on ollut voimassa vuodesta 2007. Kuulumme Kauppalehden Menestyjät-yrityksiin. Olemme Vastuu Group Oy:n Luotettava Kumppani. Tämä helpottaa varsinkin julkishallinnon kanssa kaupankäyntiä. ›Lisää Luotettava kumppani järjestelmästä

 

Yrityksemme valittiin Ilmajoen Vuoden Yrittäjäksi 2011. 

 

Alansa ensimmäisten joukossa Hautala Service toteutti laadunkehitysprojektin jolla rakennettiin ja otettiin käyttöön kansainvälisiin standardeihin perustuva Laatu -ympäristö ja työturvallisuusjärjestelmä. Järjestelmällä kehitetään koko toimitusketjun kustannustehokkuutta, laatua, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Todistus luovutettiin 8.2.2013.

Laatujärjestelmä päivitettiin 18.5.2018: ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmät, ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmät ja ISO 45001 työterveys ja turvallisuusjärjestelmät

Todistus tästä

 

Kuulumme Teknisen kaupan ja Palveluiden yhdistykseen.

Saat lisätietoja oheisista linkeistä:

 

Teknisen kaupan yleiset myyntiehdot: Lue tästä

Teknisen kaupan Kone- ja laitetakuut: Lue tästä

 

Mahdollisissa riitatilanteissa asia voidaan saattaa kuluttajanriitalautakuntaan jossa kuluttajaoikeuteen erikoistuneet asiantuntijat voivat ratkaista ongelman.

 

 

Ympäristöasiat

 

Yhtiö on kantanut huolta ympäristöasioista jo vuosia ja kehittää osa-aluetta jatkuvasti.

 

Sitoumus 2050 / Green deal / Työkoneala

Hautala Service Oy on yhteiskuntasitoumuksessa sitoutunut edistämään kestävää kehitystä kaikessa työssä ja toiminnassaan konkreettisin teoin

Lue lisää tästä

 

Lindström Cleanerin Vipper-pyyhkeitä käytetään yrityksemme korjaamopyyhkeinä (ISO 14001 sertifikaatti) Katso linkki

 

Lassila & Tikanoja Oyj L&T noutaa ja käsittelee yrityksemme käytetyt öljynsuodattimet ja jäteöljyn. Katso linkki

 

Lakeuden Ympäristöhuolto Oy noutaa ja kierrättää maahantuomiemme koneitten ja laitteitten pakkausmateriaalit: Erilaiset puu- ja pahvipakkaukset, muovikalvot, styroksit sekä erilaiset polttojakeet. Yrityksellä on useita sertifikaatteja, mm. Laatujärjestelmä SFS-EN-ISO 9001, ympäristönhallintajärjestelmä SFS-EN-ISO14001

Katso linkki

 

 

Suomen Katalysaattorikierrätys Oy noutaa ja kierrättää lyijyakut.

 

Hyvä esimerkki ympäristövastuusta ovat myös maahantuodut Grasshopper suurteholeikkurit. Näitten koneitten käyttöikä on järeän rakenteensa takia moninkertainen ”market-koneisiin” verrattuna. Kaatopaikkakuorma vähenee kun koneita voi ja kannattaa kunnostaa eikä hylätä muutaman vuoden ajon jälkeen. Lisäksi paikallaankääntyvien suurteholeikkureitten työteho on omaa luokkaansa ja polttoaineen kulutus ja päästöt työskentelyalaa kohti ovat vain pieni osa verrattuna perinteiseen rattiohjaukseen. Tehokkaat ja matalapäästöiset moottorit varmistavat vuosien huolettoman käytön.

 

Hautala Service Oy kuuluu SELT ry:n tuottajayhteisöön. Sähkö- ja eletroniikkalaitteitten kierrätys onnistuu eri keräyspisteitten kautta. Li-ion akkujen kierrätys hoidetaan Recser Oy:n järjestelmän kautta.

 

Yhtiöllä on oma aurinkovoimala joka takaa sähkön omavaraisuuden ja josta riittää myytävää myös valtakunnanverkkoon.

 

 

Hautala Service Oy aloitti Pellenc ammattikäyttöön tarkoitettujen akkutyökalujen maahantuonnin vuonna 2010. Nämä täysin päästöttömät, hiljaiset ja ergonomiset työkalut mullistavat työtavat. CO2 päästöjen alentamisessa pakokaasuton Pellenc toimii ympäristön hyväksi. Laitteitten matala äänitaso ei aiheuta häiriötä. Lisäksi laitteet säästävät hankintahintansa alle vuodessa säästyneinä polttoainekuluina.

2021 aloitettiin täyssähköisten Mean Green suurteholeikkureitten maahantuonti. Alaa mullistavien koneitten käyttöaika latauksella on jopa 7-8 tuntia

2023 aloitettiin laadukkaitten EGO Power(+) akkutyökalujen maahantuonti. EGO:lla on erittäin laaja valikoima työkaluja trimmeristä ajoleikkureihin ja lumilinkoihin. Kaikki toimivat samoilla akuilla.

 

Sosiaalinen media

 

Käy katsomassa Hautala Service Oy:n YouTube kanavaa:

Käy katsomassa Hautala Service Oy Instagram sivuja:

Käy katsomassa Hautala Service Oy Linkedin sivuja:

Käy katsomassa Hautala Service Oy Facebook sivuja:

 

 

 

EU:n tietosuojauudistus (GDPR)

 

Ohessa info EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisten henkilötietojen käsittelytavoista Hautala Service Oy:ssä. Tarkemmat tiedot tietosuojan vaatimuksenmukaisuudesta tästä:

Lisätietoja

 

Yrittäjäntien toimipiste Ilmajoella. Etualalla vanha huoltohalli-varasto ja oikealla varastorakennus. Taustalla keskellä uusi huolto-kokoonpanohalli sekä oikealla varasto/myymälärakennus (jonka katolla on aurinkokennoja)

 

 

 

                            

 

 

                                   

                             

 

 

 

Yrittäjäntien aurinkovoimala sekä myymälä ja lämmin varasto.  Aurinkokennoja on asennettu lisää myöhemmin

 

 

Mainostoimisto Semio
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?