Hae verkkokaupasta
EGO Power+ akkutyökalut » 47cm itsevetävä ruohonleikkuri

47cm itsevetävä ruohonleikkuri

Leveämpi 47 cm:n leikkuuleveys sopii erinomaisesti keskikokoisten pihanurmikoiden tarkkaan leikkaamiseen. Tämä akkukäyttöinen ruohonleikkuri on itsevetävä ja kevyt, joten se selviytyy helposti kaltevista nurmikoista. 55 litran keräyssäiliön ansiosta leikkuujätteiden tyhjentämiseen kuluu vähemmän aikaa. Tämä malli sisältää 5,0 Ah:n akun ja pikalaturin.

Tekniset tiedot

47cm itsevetävä ruohonleikkuri

Kysy tarjous tuotteesta

47cm itsevetävä ruohonleikkuri

Yhteystiedot

Määrä
Pyydä tuotteesta tarjous, täytä tiedot ja lähetä pyyntö.
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelin
Paikkakunta *
Määrä
Lisätiedot
Tekniset tiedot

Ainutlaatuisella patentoidulla 5,0 Ah:n litiumioniakullamme varustettu 47 cm:n itsevetävä ruohonleikkuri EGO Power+ LM1903E-SP leikkaa jopa 800 m²:n alueen yhdellä latauksella.

 

Sarjaan sisältyvällä pikalaturilla latausaste on 0–100 % vain 40 minuutissa. Nauti LM1903E-SP:n paremmasta ohjattavuudesta. 47 cm:n leikkuuleveyden ja halkaisijaltaan suurten pyörien ansiosta voit liikkua ahtaissa paikoissa ja päästä lähelle puita täydellisen leikkuutuloksen saamiseksi.

 

Akkukäyttöiset ruohonleikkurimme EGO Power+ on kehitetty helpottamaan nurmikonhoitoa huomattavasti. Tämän itsevetävän mallin ansiosta kaltevien puutarhojen hoito ei ole enää uuvuttavaa.

 

Polymeerinen teräkotelo takaa kevyemmän painon (25 kg ilman akkua) ja säädettävän aisan 3 korkeutta optimoivat käyttömukavuutta entisestään.

 

Jos haluat nurmikkoon klassisen raitakuvion, tähän ruohonleikkuriin on saatavana myös takarullasarja. Se on helppo kiinnittää, ja se luo hienoja raitoja, mutta poistaa myös turvepaakkuja ja muita epätasaisuuksia.

 

Kun olet lopettanut, voit olla varma, että tällä ruohonleikkurilla vajasi pysyy siistinä. Se voidaan helposti taittaa kokoon ja säilyttää pystyasennossa, jolloin kompastumisriski on mahdollisimman pieni.

Näytä lisää ›
  • Korkea hyötysuhde
  • LED-ajovalot
  • Nopeasti irrotettava teleskooppikahva
  • Itseliikkuva moottori
  • Painikekäynnistys
  • Säädettävä kahvan korkeus
  • Suuren kapasiteetin laukku
  • Halkaisijaltaan suuret pyörät
  • 7-asentoinen jousikuormitteinen kannen korkeuden säätö
Mainostoimisto Semio
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?