Hae verkkokaupasta
EGO Power+ akkutyökalut » 52cm itsevetävä ruohonleikkuri

52cm itsevetävä ruohonleikkuri

Suuren 52 cm:n leikkuukotelon ansiosta tämä akkukäyttöinen ruohonleikkuri sopii erinomaisesti suuriin puutarhoihin. Itsevetävä ja automaattisesti säätyvällä leikkuunopeudella varustettu leikkuri keventää käyttäjän rasitusta. 7,5 Ah:n akun ansiosta tämä malli leikkaa jopa 1000 m²:n nurmikon yhdellä latauksella. Pakkaus sisältää myös pikalaturin, joka lataa akun 60 minuutissa.

Tekniset tiedot

52cm itsevetävä ruohonleikkuri

Kysy tarjous tuotteesta

52cm itsevetävä ruohonleikkuri

Yhteystiedot

Määrä
Pyydä tuotteesta tarjous, täytä tiedot ja lähetä pyyntö.
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelin
Paikkakunta *
Määrä
Lisätiedot
Tekniset tiedot

Professional-sarjan ruohonleikkurissa LM2135E-SP on suuri 52 cm:n leikkuuleveys, joten se helpottaa suurempien puutarhojen ja alueiden tarkkaa leikkaamista. Itsevetävänä toimiva ruohonleikkuri on kätevä, ja automaattisesti säätyvä leikkuunopeus tekee työstäsi vaivatonta.

 

Jätä bensiini menneisyyteen ja nauti puhtaammasta, hiljaisemmasta ja turvallisemmasta tulevaisuudesta. Tämä akkukäyttöinen ruohonleikkuri toimitetaan pakettina, jossa on 7,5 Ah:n akku, jolla voi leikata jopa 1000 m² yhdellä latauksella, joten kysymykset käyttöajasta jäävät historiaan.

 

Mukana toimitettu pikalaturi lataa akun 60 minuutissa – markkinoiden nopein latausaika. Polypropeenista valmistettu teräkotelo painaa vain 26 kg ilman akkua (7,5 Ah:n akku painaa 2,9 kg), joten se on kevyt ratkaisu kaikkiin leikkuutarpeisiisi.

 

Vähemmän painetta nurmikkoon tarkoittaa pienempää vaurioitumisriskiä käytön aikana ja sinulle vähemmän rasitusta ja ponnistusta. Kuuden leikkuukorkeusasetuksen avulla voit leikata niin läheltä kuin haluat. Lisäksi voit valita silppuamisen, keräämisen (70 litran keräyssäiliö) välillä haluamasi lopputuloksen saamiseksi.

 

Saatavana myös lisävarusteena: ABP2100D-E -silppuamissarja

Näytä lisää ›
  • Korkea hyötysuhde
  • LED-ajovalot
  • Nopeasti irrotettava teleskooppikahva
  • Itseliikkuva moottori
  • Painikekäynnistys
  • Säädettävä kahvan korkeus
  • Suuren kapasiteetin laukku
  • Halkaisijaltaan suuret pyörät
  • 7-asentoinen jousikuormitteinen kannen korkeuden säätö
Mainostoimisto Semio
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?