Hae verkkokaupasta
EGO Power+ akkutyökalut » Pro X siimaleikkuri

Pro X siimaleikkuri

Pro X-sarjan silmukkakahvallinen siimaleikkuri/ruohoraivuri on toinen vaihtoehto, jonka voit valita mieltymystesi mukaan. Silmukkakahva voidaan säätää nopeasti ja helposti halutun mukavuuden ja tasapainon löytämiseksi. Yhteensopiva sekä EGO Power+ -repun että Pro X-valjaiden kanssa, joten voit jakaa painoa, jolloin työkalut ovat entistäkin kevyempiä ja helpompia käyttää.

Tekniset tiedot

Pro X siimaleikkuri

Kysy tarjous tuotteesta

Pro X siimaleikkuri

Yhteystiedot

Määrä
Pyydä tuotteesta tarjous, täytä tiedot ja lähetä pyyntö.
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelin
Paikkakunta *
Määrä
Lisätiedot
Tekniset tiedot

Siimaleikkuripää leikkaa 38 cm:n leveydeltä, ja sen mukana toimitetaan 2,4 mm paksu siima, mutta siimasyöttöpäähän mahtuu jopa 3 mm:n paksuinen siima. Voit siis helposti käyttää paksumpaa siimaa, kun työskentelet hankalammilla alueilla.

 

Kolmilapainen terä on terästä, ja sen leikkuuleveys on 30 cm – näin pääset entistä lähemmäksi vaikeapääsyisiä paikkoja. RTX2300-Rotocut-pää (myydään erikseen) sopii myös tähän työkaluun, mikä antaa sinulle vielä enemmän joustavuutta.

 

STX3800 on varustettu säädettävän nopeuden liipaisimella. Tämä tarkoittaa, että voit täysin hallita nopeutta ja tehoa, jolloin voit työskennellä tehokkaammin. Hiilikuituinen vetoakseli auttaa vähentämään työkalun painoa; samalla se on vankka ja luotettava materiaali, joka säilyttää muotonsa.

 

Pro X-mallistomme työkalut ovat erittäin kestäviä ja tehokkaita, ja ne on suunniteltu puutarhojen kunnossapidon ammattilaisille, kiinteistönhoitoon ja asiantuntijoille. Ne on erityisesti suunniteltu toimimaan tehokkaammin koko päivän ja joka päivä mitä haastavimmissa olosuhteissa. Nämä työkalut ylittävät akkuteknologian rajat, ja niiden teho ja suorituskyky ovat bensiinikäyttöisiä vastaavia työkaluja paremmat.

 

Pro X-sarja on rakennettu kestämään ja varmistaa puhtaan, hiljaisen, turvallisen ja tuottavan työskentelyn.

Näytä lisää ›

Akkuteknologia

 

  • Ulkoa asennettu akku
  • Innovatiivinen kaaren muotoilu
  • Virranhallintajärjestelmä
  • Ainutlaatuinen "Keep Cool"™ -tekniikka
Mainostoimisto Semio
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?