Hae verkkokaupasta
EGO Power+ akkutyökalut » 75cm Pro X pensasleikkuri

75cm Pro X pensasleikkuri

75 cm pitkän terän ansiosta tämä työkalu on ihanteellinen leveämmille ja suuremmille pensasaidoille. Säädettävä nopeus antaa täyden hallinnan, kun tarvitaan lisätehoa. Suuren 33 mm:n terävälin ansiosta terä tarttuu useampaan varteen ja leikkaa ne yhdellä liikkeellä. Tämä työkalu on yhteensopiva EGO Power+ -reppuvaljaiden tai Pro-X-valjaiden kanssa.

Tekniset tiedot

75cm Pro X pensasleikkuri

Kysy tarjous tuotteesta

75cm Pro X pensasleikkuri

Yhteystiedot

Määrä
Pyydä tuotteesta tarjous, täytä tiedot ja lähetä pyyntö.
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelin
Paikkakunta *
Määrä
Lisätiedot
Tekniset tiedot

Leikkaa puhtaammin, toimii pidempään. Tekee pensasaitojen leikkaamisesta helppoa. Ammattilaisille kehitetty HTX7500-pensasleikkuri on tarkkuussuunniteltu työkalu, joka on tarkoitettu hoitamaan vaativimmatkin pensasaidat helposti.

 

Leikkuupituus on 75 cm, joten voit vaivattomasti keskittyä suurten pensasaitojen siistimiseen. Ainutlaatuisen kahvan ja liipaisimen muotoilun ansiosta voit kätevästi vaihtaa pysty- ja vaakaleikkauksen välillä.

 

Laadukkaat EGO Power+ -terät on valmistettu laserleikatusta teräksestä, jonka timanttihiotut reunat takaavat siistimmän leikkauksen ja terveemmät pensasaidat. Tässä työkalussa on kaksipuolinen leikkaus, jonka ansiosta voit työskennellä molempiin suuntiin, mikä vähentää huomattavasti pensasaitojen leikkaamiseen kuluvaa aikaa.


Tehon osalta BAX1500-akulla voidaan saavuttaa jopa 380 minuutin käyttöaika. Reppuakku takaa terveellisemmät työskentelyolosuhteet ilman rasitusta, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia tai päästöjä. Luotamme täysin työkalujemme suorituskykyyn, ja tällä Pro-X-sarjan työkalulla on 3 vuoden ammattitakuu (jos rekisteröity 30 päivän kuluessa ostosta).

Näytä lisää ›

Akkuteknologia

 

  • Ulkoa asennettu akku
  • Innovatiivinen kaaren muotoilu
  • Virranhallintajärjestelmä
  • Ainutlaatuinen "Keep Cool"™ -tekniikka
Mainostoimisto Semio
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?