Hae verkkokaupasta
EGO Power+ akkutyökalut » 53cm nivelletty pylvästrimmeri

53cm nivelletty pylvästrimmeri

Ihanteellinen leveämmille, suuremmille pensasaidoille; sen ulottuvuus on suurempi kuin HTX5300-P:n. Siinä on nivelletty leikkuupää, säädettävä nopeus, hiilikuituinen varsi, kolminkertaisesti teroitetut terät ja leikkaustoiminto kaksipuolisella terällä – näin niin suuret kuin pienetkin työt sujuvat leikiten.

Tekniset tiedot

53cm nivelletty pylvästrimmeri

Kysy tarjous tuotteesta

53cm nivelletty pylvästrimmeri

Yhteystiedot

Määrä
Pyydä tuotteesta tarjous, täytä tiedot ja lähetä pyyntö.
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelin
Paikkakunta *
Määrä
Lisätiedot
Tekniset tiedot

Pitkällä Pro X -pensasleikkurilla ammattikäyttäjät voivat leikata enemmän vähemmällä vaivalla. Korkeat ja syvät pensasaidat voidaan leikata yhdellä pyyhkäisyllä ilman tikkaita.

 

Hiilikuituinen varsi tekee työkaluista tukevia ja kestäviä ja vähentää samalla työkalun taipumista, mikä parantaa tarkkuutta. Pitkässä pensasleikkurissa on nivellettävä pää, jonka ansiosta leikkuukulmaa on helppo muuttaa eri tehtäviä varten.

 

Pensasleikkuri on yhteensopiva kaikkien EGO ARC Lithium TM -akkujen kanssa. Siinä on kolme nopeutta, jotka sopivat erilaisiin pensasaitojen leikkaustehtäviin, sekä kaksipuoliset kolminkertaisesti teroitetut terät vaativimpia pensasaitoja varten.

 

Ihanteellinen leveämmille, suuremmille pensasaidoille. Säädettävä nopeus ja leikkaustoiminto kaksipuolisella terällä tekevät kaikista puutarhatöistä helppoa. Kaksoisliipaisinjärjestelmä lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Näytä lisää ›

Akkuteknologia

 

  • Ulkoa asennettu akku
  • Innovatiivinen kaaren muotoilu
  • Virranhallintajärjestelmä
  • Ainutlaatuinen "Keep Cool"™ -tekniikka
Mainostoimisto Semio
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?