Hae verkkokaupasta

 

Lisävarusteet » Grasshopper Grassmax terävalikoima
Grasshopper Grassmax terävalikoima

Grasshopper Grassmax terävalikoima

Kysy tarjous tuotteesta ›
Määrä
Pyydä tuotteesta tarjous, täytä tiedot ja lähetä pyyntö.
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelin
Paikkakunta *
Määrä
Lisätiedot

Grasshopper suurteholeikkureihin saa laajan valikoiman erilaisilla profiileilla olevia teriä. Eri käyttökohteet vaativat erilaisen terän saadaksesi kaikki irti koneestasi. Kuiva tai märkä keli, pitkä tai lyhyt ruoho, kerääjän käyttö, sivullepurkava tai taaksepurkava ajo. Grassmax teristä löytyy oikea vaihtoehto. Alkuperäinen ja pitkäikäinen terä vaativaan ammattikäyttöön:

A) HI-LO murskausterä, erittäin tehokas ruohon ja lehtien silppuamistulos allemurskasarjan kanssa. Pitkä teroitettu leikkuu.

B) MEDIUM LIFT terä. Sopiva terä keräämiseen kuivissa olosuhteissa. Normaali terä myös taaksepurkavilla leikkuulaitteilla. Pölyttää vain vähän

C) CONTOUR terä. Sopiva terä sivullepurkavissa leikkuulaitteissa kun ruoho ei ole kovin märkää. Sopii hiekkaislle alueille.

D) HIGH-LIFT NOTCHED. Kovalla puhallusvoimalla oleva terä kosteisiin olosuhteisiin sivullepurkaviin leikkuulaitteisiin. Keräääjäkäyttöön maltillisella ajonopeudella.

E) EXTREME HIGH-LIFT NOTCHED. Sopiva puhallusterä märälle ja ylipitkälle ruoholle sivullepurkaviin leikkuulaitteisiin. Moottoritehon vaatimus yli 23hv. Ei kuivalle ja hiekkaiselle nurmelle eikä kerääjäkäyttöön

F) Shredder terä. Lehtien ja ruohonsilpun murskaamiseen kuivahkolla kelillä. Hammastettu terämalli pienentää lehtimassan tilavuutta.

Mainostoimisto Semio
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?