Grasshopper 325D 25hv diesel 150cm - Hautala Service
OTA YHTEYTTÄ

Grasshopper 325D 25hv diesel 130 ja 150cm

Etusivu » Ruohonleikkurit » Keskileikkurit » Grasshopper 325D 25hv diesel 130 ja 150cm

Varaa aika maksuttomaan testiin / koeajoon

Oheisesta linkistä voit varata ajan testi / koeajoon.
Testi/koe on maksuton!
Siirry ajanvaraukseen ›

Tarjouspyyntö

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjousta!

*
*
*
Sähköposti *
KauppamuotoLomakkeen lähetyksen varmennuskoodi *
Syötä kuvassa oleva numerosarja. Jos et pysty lukemaan numeroita, lataa uusi kuva
Vahvistuskuva

Pakolliset kentät * 

Avaa tuote-esite

PDF-muotoinen esite, jonka voi tulostaa

Tuotekuvaus

 

Ketterä, väkivahva,  paikoillaan kääntyvä Grasshopper 325D on monipuolisesti varusteltavissa: Vaihtoehtoisesti leikkuulaite voi olla sivullepurkava, kerääjällä varustettu tai allemurskaava. Samaan konerunkoon voi vaihtaa taaksepurkavan leikkuulaitteen. Tässä Grasshopperin patentoimassa leikkuulaitteessa on 3 leikkaavaa terää ja 1 taaksepurkukanavassa sijaitseva sekoitinterä. Leikkuujälki on erinomainen pidemmässäkin ruohossa eikä se jätä rumaa karhetta taakseen. Kaikki Grasshoppermallit voi rekisteröidä tieliikennekäyttöön. Grasshopper on tukeva ja turvallinen ajaa myös rinteessä. Ajoergonomia on erinomainen. Työpäivän päätteeksi on huomattavasti virkeämpi kuin ajettuaan päivän rattikoneella. Työteho on myös moninkertainen.

Varaosatarve on erittäin pieni yksinkertaisen, järeän rakenteen ansiosta. Varaosat löytyvät heti Suomesta.

 

Sovi esittely ja koeajo tästä

 

 • Keskileikkurimalli
 • Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytetty diesel
 • Leikkuuleveydet: 130 ja 150cm
 • Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän
 • Vaihtoehtona taaksepurkava leikkuulaite (3 leikkaavaa terää ja 1 karheen tasoittava sekoitinterä)
 • Lisävarusteena mm. lehtienkerääjä ja tieliikennevarustus
 • 3 vuoden takuu ammattikäytössä
<b>GH_325D_studio_etuoikea</b><br>Grasshopper 325D sivullepurkavalla leikkuulaitteella.Kuvasta poiketen Suomeen tuotavissa malleissa Grammer terveysistuin, etujousitus ja taitettava turvakaari vakiovarusteena.
<b>GH_325D_studio_oikea_1</b><br>Grasshopper 325D sivullepurkavalla leikkuulaitteella.Kuvasta poiketen Suomeen tuotavissa malleissa Grammer terveysistuin, etujousitus ja taitettava turvakaari vakiovarusteena.
<b>GH_325D_studio_takaoikea</b><br>Grasshopper 325D sivullepurkavalla leikkuulaitteella.Kuvasta poiketen Suomeen tuotavissa malleissa Grammer terveysistuin, etujousitus ja taitettava turvakaari vakiovarusteena.
<b>GH_325D_studio_takaa</b><br>Grasshopper 325D sivullepurkavalla leikkuulaitteella.Kuvasta poiketen Suomeen tuotavissa malleissa Grammer terveysistuin, etujousitus ja taitettava turvakaari vakiovarusteena.
<b>GH_325D_studio_takavasen</b><br>Grasshopper 325D sivullepurkavalla leikkuulaitteella.Kuvasta poiketen Suomeen tuotavissa malleissa Grammer terveysistuin, etujousitus ja taitettava turvakaari vakiovarusteena.
<b>GH_325D_studio_vasen</b><br>Grasshopper 325D sivullepurkavalla leikkuulaitteella.Kuvasta poiketen Suomeen tuotavissa malleissa Grammer terveysistuin, etujousitus ja taitettava turvakaari vakiovarusteena.
<b>GH_325D_studio_etuvasen</b><br>Grasshopper 325D sivullepurkavalla leikkuulaitteella.Kuvasta poiketen Suomeen tuotavissa malleissa Grammer terveysistuin, etujousitus ja taitettava turvakaari vakiovarusteena.
<b>GH_325D_studio_edesta_1</b><br>Grasshopper 325D sivullepurkavalla leikkuulaitteella.Kuvasta poiketen Suomeen tuotavissa malleissa Grammer terveysistuin, etujousitus ja taitettava turvakaari vakiovarusteena.
<b>Grasshopper selkeät hallintalaitteet</b><br>Voit yhdellä nopealla silmäyksellä tarkistaa mittarit ja varoitusvalot. Ne on keskitetty kuljettajan oikealle puolelle, hyvin näkyville.
<b>Leikkuukorkeuden säätö</b><br>Markkinoitten nopein leikkuukorkeuden säätö:Tappi reikään ja leikkuulaite kellunta-asentoon.
<b>Grasshopper ajosauvojen säätö</b><br>Ajomukavuuden ja turvallisuuden vuoksi sauvoissa on palautus keskiasentoon eteen- ja taaksepäin ajolta. Erikokoisille kuljettajille on sauvojen etäisyyden pikasäätö.
<b>Grasshopper leikkuukorkeuden säätö</b><br>Grasshopper keskileikkurimalleihin lisävarusteena saatava sähkökäyttöinen leikkuukorkeuden säätö. Korkeutta voi muuttaa ajon aikana sähköisesti. Käyttökytkin helposti käden ulottuvilla penkin vieressä.
<b>Grammer_studio_kyynarnojat</b><br>Grasshopper 325D malleissa on Grammer terveysistuin vakiovarusteena.
<b>Käännettävä ROPS</b><br>Grasshopper 325D malleissa on käännettävä turvakaari vakiovarusteena.
<b>DuraFlex_Fork</b><br>Grasshopper 325D malleissa on Duraflex etupyörien jousitus vakiovarusteena
<b>Grasshopper teräpukki</b><br>Teräpukki on sitkeää alumiinivalua ja sen kuulalaakerit on varustettu voidenipoilla. Voitelu onnistuu kätevästi yläkautta. Muovinen, pyörivä suojakotelo estää heinää kiertymästä akselin, laakerien ja tiivisteen ympärille.
<b>Grasshopper syvä leikkuulaite</b><br>Grasshoppereissa on erikoisen syvä (n.13cm) leikkuulaite. Se toimii erinomaisesti myös kun ruoho on märkää. Terärunko on 4mm hitsattua terästä. Lisäksi teräpukkien alle on hitsattu samanvahvuinen lisäkansi jäykentämään rakennetta.
<b>Grasshopper joustava sivulleheittosuoja</b><br>Sivulleheittosuoja on joustavaa ja kestävää kumi/muoviseosta. Se ei viillä puiden ja pensaiden kylkiin haavoja, vaan joustaa esteeseen osuessaan. Sivullepurkava leikkuulaite voidaan varustaa allemurskaussarjalla.
<b>Grasshopper 325D töissä</b><br>Grasshopper 325D sopii niin urakointiin kuin yksityiskäyttöön
<b>Grasshopper 325D työssä</b><br>Grasshopperilla voi raidoittaa jalkapallokenttien tapaan.
<b>Grasshopper 325D työssä</b><br>Grasshopper 325D ajoergonomia on loistava. Grasshopperilla jaksaa ajaa pitkän päivän väsymättä.
<b>Grasshopper 325D työssä</b><br>Grasshopper 325D ajoergonomia on loistava. Grasshopperilla jaksaa ajaa pitkän päivän väsymättä.
<b>321_4x_rear_ajokuva_tienvarsi</b><br>Grasshopper 325D taaksepurkavalla leikkuulaitteella on turvallinen valinta esim. tienvarsien niittoon
<b>325_työ</b><br>Grasshopper 325D ajoergonomia on loistava. Grasshopperilla jaksaa ajaa pitkän päivän väsymättä.
<b>325_työ_1</b><br>Grasshopper 325D ajoergonomia on loistava. Grasshopperilla jaksaa ajaa pitkän päivän väsymättä.
<b>GH_325D_toissa_allemurska_2</b><br>Grasshopper 325D allemurskaavana
Moottori
Moottorin tyyppi Kubota D902
Iskutilavuus cm3 900
Päästöluokka EPA CARB Tier 4 Final (EU Stage 5)
Teho, hv 25
Sylinterimäärä 3
Polttoaine Diesel
Jäähdytys Neste
Kampiakselin suunta Vaaka
Voitelu Paine
Öljynsuodatin On
Käynnistys Sähkö
Polttoainetankki 45,4L
Terälaite
Tyyppi Hitsattu
Terien lukumäärä

Sivupurku: (3) / Taaksepurku:(3 + 1 sekoitinterä) 

Käynnistys Sähkö
Puhallussuunta Sivulle
Allemurskaus Lisävaruste
Kerääjä Lisävaruste
Kerääjäntilavuus

3 pussia yht. 340L / metallisäiliö 450L

Työleveys 132,1 / 154,9cm
Korkeudensääto 18
Korkeudensäädin Poljin
Leikkuukorkeudet 27-127
Voimansiirto
Tyyppi Hydrostaatti HydroGear / Parker G2
Nopeudensääto Portaaton
Ajotapa Kaksoissauva
Nopeus eteen km/h 0-16,1
Nopeus taakse km/h 0-9,7
Renkaat
Edessä 13 x 6.50 - 6
Takana 23 x 10.50-12 tai 24 x 12.00 - 12
Mitat
Pituus  210cm
Leveys 136 / 159cm
Korkeus  80cm istuimeen ROPS asennettuna 177cm
Paino 595 / 617kg
Työteho
Työteho 19500 / 27500m2/h

Tehtaan Grasshopper keskileikkurimallien esittely

Grasshopper 4XRD taaksepurkava leikkuulaite

Katso video Grasshopper 4XRD taaksepurkavasta leikkuulaitteesta. Erinomainen leikkuujälki myös märällä tai hiukan pidemmällä nurmella. 3 normaalia leikkuuterää edessä ja neljäs karheen sekoittava terä leikkuulaitteen takaosassa varmistavat tasaisen jäljen: Ei paakkuja, ei leikkaamattomia tupsuja eikä koneen tukehtumista ! Erinomainen valinta teiden välikaistoille, hautausmaille sekä muille ahtaille alueille.

 

 

 

Grasshopper 428D/61R rinneajossa

Grasshopper on tehty kovaan työhön. Videolla ajetaan Grasshopper 428D/61R mallilla maantien jyrkkää reuna-aluetta jolla kasvaa pajua ym. sekalaista kasvustoa. Monikaan muu leikkuri ei selviytyisi näissä olosuhteissa.

 

 

Video Grasshopper lisävarusteista

 

 

 

Grasshopper yleisesittely eri malleista 

Grasshopper on ylivoimaisen ketterä ja suurteholeikkuri. Ruohon trimmauksen tarve on vähäistä kun Grasshopperilla on ajettu alueet jo tarkasti.

 

 

Edustamiamme tuotemerkkejä