Ympäristövastuu - Hautala Service
OTA YHTEYTTÄ

Ympäristövastuu

Etusivu » Yritys » Ympäristövastuu

Ajankohtaista
Haku


Yhtiö on kantanut huolta ympäristöasioista jo vuosia ja kehittää osa-aluetta jatkuvasti.

 

Sitoumus 2050 / Green deal / Työkoneala

Hautala Service Oy on yhteiskuntasitoumuksessa sitoutunut edistämään kestävää kehitystä kaikessa työssä ja toiminnassaan konkreettisin teoin

 

Korjaamopyyhkeinä käytetään Lindström Cleanerin Vipper-pyyhkeitä (ISO 14001 sertifikaatti) Lassila & Tikanoja Oyj L&T noutaa ja käsittelee käytetyt öljynsuodattimet.

 

Hyvä esimerkki ympäristövastuusta ovat myös maahantuodut Grasshopper suurteholeikkurit. Näitten koneitten käyttöikä on tukevan rakenteensa takia moninkertainen ”market-koneisiin” verrattuna.

 

Kaatopaikkakuorma vähenee kun koneita voi ja kannattaa kunnostaa eikä hylätä muutaman vuoden ajon jälkeen.

 

Lisäksi paikallaankääntyvien suurteholeikkureitten työteho on omaa luokkaansa ja polttoaineen kulutus ja päästöt ovat vain osa verrattuna perinteiseen rattiohjaukseen.

 

Yhtiöllä on oma aurinkovoimala joka takaa sähköön omavaraisuuden ja josta riittää myös myytävää valtakunnanverkkoon.

 

Hautala Service Oy aloitti 2010 Pellenc akkutyökalujen maahantuonnin. Nämä täysin päästöttömät, hiljaiset ja ergonomiset työkalut mullistavat työtavat. CO2 päästöjen alentamisessa pakokaasuton Pellenc toimii ympäristön hyväksi. Laitteitten matala äänitaso ei aiheuta häiriötä. Vuonna 2021 aloitettiin täyssähköisten Mean Green suurteholeikkurietten maahantuonti.

 

Alansa ensimmäisten joukossa Hautala Service toteutti laadunkehitys-projektin jolla rakennettiin ja otettiin käyttöön kansainvälisiin standardeihin perustuva Laatu -ympäristö ja työturvallisuusjärjestelmä.

 

Järjestelmällä kehitetään koko toimitusketjun kustannustehokkuutta, laatua, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

 

Todistus luovutettiin 8.2.2013. Laatujärjestelmä päivitettiin 18.5.2018: ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmät, ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmät ja ISO 45001 työterveys ja turvallisuusjärjestelmät